top of page

Dagens Nyheter 4/5

”Förstärkta med barytonen Patrik Sandin skivdebuterar de med ett album som spänner mellan 1550 och 1750 på vilket de presenterar en förtjusande udda repertoar – där barocken väsnas och bråkar som mest. Att höra deras Vierdanck, Martin, Albrici och Wilche är mycket upplivande. För att inte tala om den egenhändigt ihopsatta Telemannsviten. ”

Klassiskmusikk.com 5/6

 "Even so, I have to confess that the musicianship on display here is so exciting, the performances so fiery and spirited, that I enjoyed this recording enormously (.........) and have returned to it often and with unalloyed pleasure."

"Når detaljerne står så knivskarpt, når tempovalg og styrkeskift er så velgennemtænkte, når den både hørbare og synlige interaktion mellem musikerne er så evident, så får musikken liv, dynamik og en nuancerigdom, som fryder og overrasker." 

 

                                       Mikael Krarup,                                      Fyens Stiftstidende

"De leger med musikken på en måde, hvor man får fornemmelsen af, at noderne kun er vejledende og musikken skabes i nuet [...] den eneste koncert jeg har oplevet, hvor hele programmet var ukendt for publikum, men hvor musikernes indlevelse og præsentation af musikken gjorde, at det ikke betød det fjerneste."

Benjamin Friis Nielsen

Organist v. Sct. Catharinæ Kirke, Ribe​

bottom of page